Blatul Se bat spuma albusurile cu zaharul. Adaugam alunele in prealabil prajite putin, curatate de coaja subtire si apoi
Blatul
Se bat spuma albusurile cu zaharul. Adaugam alunele in prealabil prajite putin, curatate de coaja subtire si apoi rasnite. Se coace la foc slab.
A doua zi se acopera tortul cu crema si se garniseste cu crema si alune prajite jumatati.
Crema.
Se freaca untul spuma, se amesteca si se freaca si cu zaharul pana nu se mai simte, dupa care se adauga ouale si ciocolata rasa inmuiata in cuptor sau cacaua
proaspat cernuta.
Pentru că ador roșiile de grădină bine coapte, iar supele cu gust intens de roșii sunt preferatele mele, am preparat o...
Supa crema de rosii cu dovlecel servita cu rulouri din foietajOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj