Se face compozitia pentru blatul de bezea si se coc pe rand 3 foi, care se lasa la racit. Se face crema. Se freaca spuma, untul taiat bucatele cu zah
Se face compozitia pentru blatul de bezea si se coc pe rand 3 foi, care se lasa la racit. Se face crema. Se freaca spuma, untul taiat bucatele cu zaharul. Se pun pe rand cele 6 galbenusuri, amestecand dupa fiecare si alternand fiecare galbenus cu cate o lingura de cacao in asa fel incat sa nu se taie untul. La sfarsit se pun in crema 2-3 linguri de rom si se amesteca pana se omogenizeaza crema. Cu doua treimi din crema se ung blaturile de bezea si cu o treime din crema se imbraca tortul.
Se orneaza cu frisca. Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Cremsnit
Tarta cu fructe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa