Tort cu branza

Strecoara ambele conserve de ananas. (Din sirop, suc de lamaie, apa minerala si cuburi de gheata poti prepara bautura racoritoare pentru copiii care

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 blat (1 cm grosime
  • patrat)
  • 2 conserve de ananas (rondele)
  • 250 g branza
  • 200 ml frisca
  • 100 g margarina
  • 3 pachete fixator de spuma
  • 1 cana compot de visine
  • 2 pachete zahar vanilat
  • putin sare

Mod de preparare

Strecoara ambele conserve de ananas. (Din sirop, suc de lamaie, apa minerala si cuburi de gheata poti prepara bautura racoritoare pentru copiii care vin la udat.) Mixeaza fructele dintr-o conserva cu robotul de bucatarie, si usuca cu hartie rondelele de ananas din cealalta conserva. Bate frisca spuma tare. Sfarama branza, amestec-o cu zahar vanilat, sare si pasta de ananas, iar la sfarsit adauga margarina topita si racita. Dupa aceea adauga fixatorul de spuma si frisca. Unge crema pe blat si decoreaza cu rondele de ananas. Aseaza visinele si pastreaza tortul la frigider timp de jumatate de zi.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa