Tort cu capsuni si branza de vaci este delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta reteta de tor va trebuie 250 gr branza de vaci cremoasa.
Tort cu capsuni si branza de vaci este o reteta de tort delicioasa si sanatoasa. Separam albusurile de galbenusuri.Mixam bine albusurile cu zaharul adaugat lingura cu lingura,pana cand acesta se topeste.Adaugam galbenusurile pe care le-am frecat cu praful de sare.La sfarsit adaugam faina cernuta.Mestecam cu lingura de jos in sus,ca aluatul sa nu se lase.Tapetam o forma de tort cu ulei si faina si turnam aluatul.Coacem pana capata o culoare aurie deasupra.Lasam blatul sa se raceasca.
Umplutura: punem gelatina la inmuiat.Amestecam branza de vaci cu zeama, coaja de lamaie,zaharul si esenta de vanilie.Mixam frisca pana se intareste,apoi o amestecam cu crema de branza.Topim gelatina si o adaugam la crema de branza.Omogenizam bine.
Glazura: mixam capsunile, pana se fac piureu, apoi le trecem printr-o strecuratoare, pentru a opri semintele.
Adaugam zaharul si mestecam pana cand acesta se topeste.Topim gelatina si adaugam peste jeleu.
Taiem surplusul de aluat,adaugam deasupra crema de branza.Peste crema de branza turnam jeleul de capsuni.Dam la frigider cateva ore,inainte de servire.
Tort cu capsuni si branza de vaci se serveste rece de la frigider.
Sigur pentru aceasta reteta mi-ar fi de mare folos: Blender pentru legume si fructe de la Kitchen Shop.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii