Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura de praf de cacao si 1 pachet de pra
Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura de praf de cacao si 1 pachet de praf de copt. Batem spuma 25 dkg de margarina cu 20 dkg zahar pudra. Fierbem un pachet de budinca in 3 dl de lapte cu 3 linguri de zahar si lasam la racit.
Amestecam crema de margarina cu crema de budinca, adaugam 25 dkg de pireu de castane, 2 linguri de praf de cacao, 1 galbenus si amestecam pana obtinem o crema neteda. Taiem piscotul in 3 foi si il umplem cu crema, o intindem si pe exterior. Glazuram cu ciocolata (topim la baie de abur o tableta de ciocolata de menaj cu 2 linguri de ulei). Decoram cu crema dupa preferinte.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Compot visine
Tort visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa