Blatul Separati ouale. Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie. Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda. Frecati galbenusurile cu
Blatul
Separati ouale.
Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie.
Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda.
Frecati galbenusurile cu 100 g zahar si ness-ul.
Se adauga peste albusuri si se amesteca usor.
Adaugam si faina + praful de copt. Amestecam.
Se toarna compozitia intr-o forma detasabila, de 26 cm si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se taie in 3 felii pe orizontala.
Crema
Mai intai punem gelatina la inmuiat.
Batem cele 2 tipuri de branza cu zaharul, vanilia si sucul de portocala.nmuiem gelatina pe bain marie si o turnam in crema, mixam bine.
Se freaca cafeaua cu o lingura de apa fierbinte, zahar si sampanie
Se insiropeaza blaturile si se aseaza crema pe fiecare.
Pt decor am folosit: bombonele din acestea umplute cu cerelae pe care le-am tocat, pe margine l-am balotat cu nuca maruntita.
Pofta buna!
Reteta Tort cu crema de branza si sampanie a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete de torturi gasiti aici:
Tort Palermo,
Tort sah (cu fructe de padure),
Tort cu ciocolata
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa