Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o forma de tor
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o forma de tort cu unt si se toarna compozitia in ea. Se coace in cuptorul incalzit. Intre timp se prepara crema. Se mixeaza bine toate ingredientele, dupa care se taie tortul racit, in prealabil si se umple si acopera cu crema. Se da apoi la rece pana a doua zi.
Se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa