Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o forma de tor
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o forma de tort cu unt si se toarna compozitia in ea. Se coace in cuptorul incalzit. Intre timp se prepara crema. Se mixeaza bine toate ingredientele, dupa care se taie tortul racit, in prealabil si se umple si acopera cu crema. Se da apoi la rece pana a doua zi.
Se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Tiramisu
Kokoretsi- este un preparat specific grecesc. Se gateste mai cu seama de Paste din maruntaie de miel. A fost o mare...
Kokoretsi - Drob de miel in stil grecescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj