Foile de blat. Se amesteca componentele de blat in care se include cate putin faina cernuta, pana se face un aluat care se po
Foile de blat.
Se amesteca componentele de blat in care se include cate putin faina cernuta, pana se face un aluat care se poate intinde. Acesta se imparte in 4 si se coc pe
rand foi groase de 1/2 deget, pe fundul unei cratite unse cu unt si presarata cu faina.
Crema.
Faina se fierbe cu laptele pana se face ca o ciulama. Separat se freaca margarina si untul, adaugandu-se zaharul pudra. Se amesteca bine si se adauga ciulamaua si zeama lamailor.
Se intinde crema intre foile de blat, se presara tortul deasupra cu zahar si se serveste cu frisca, dupa dorinta.
Nu prea am folosit conserve de nici un fel, dar acum, cu varsta am prins de gustul lor. Astazi am facut mancare de fasole din...
Reteta de mancare rapida de fasole boabe de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata