Zaharul se bate cu untul pina devine o crema omogena. Se pune zaharul vanilat si ouale,pe rind, amestecind bine. Se adauga faina si praful de copt. Se
Zaharul se bate cu untul pina devine o crema omogena. Se pune zaharul vanilat si ouale,pe rind, amestecind bine. Se adauga faina si praful de copt. Se pune in forma de tort unsa cu putin unt si se coace 35-40 min. Se lasa sa se raceasca. Se intinde deasupra crema de vanilie. Capsunile se taie felii si se aseaza peste crema. Se moaie gelatina in apa calduta citeva minute. Se amesteca cu sucul de fructe si se pune la rece pina devine viscos apoi se intinde peste capsuni. Se presara putina coaja de lamaie rasa.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa