Untul se freaca bine, se adauga apoi galbenusurile unul cate unul si zaharul. Se amesteca bine si se adauga faina, sarea si coaja rasa de la o lamaie
Untul se freaca bine, se adauga apoi galbenusurile unul cate unul si zaharul. Se amesteca bine si se adauga faina, sarea si coaja rasa de la o lamaie. Se fac 3 blaturi egale, care se coc pe rand. Dupa ce s-au racit se ung cu marmelada de fructe. Se pun apoi una peste alta si se imbraca in frisca. Deasupra se pot orna cu fructe glasate.
Se serveste tortul dupa ce a stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Cornulete cu rahat
Prajitura televizor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa