Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pana cand amestecul se albeste. Se adauga apoi fructele glasate, pesmetul si la final albusurile batute s
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pana cand amestecul se albeste. Se adauga apoi fructele glasate, pesmetul si la final albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se toarna in ea compozitia si se introduce in cuptor la copt. Se scoate din cuptor, se lasa la racit si apoi se scoate din forma si se toarna deasupra sirop si putin rom.
Se serveste ornat cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Prajitura snikers
Cozonac moldovenesc
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti