Galbenusurile se freca spuma cu zaharul si coaja de lamaie. Se adauga treptat faina si albusurile spuma tare. Se coc pe rand din compozitia obtinuta
Galbenusurile se freca spuma cu zaharul si coaja de lamaie. Se adauga treptat faina si albusurile spuma tare. Se coc pe rand din compozitia obtinuta 3 foi de blat. Dupa ce foile s-au copt si racit, se insiropeaza si se ung cu crema, de preferinta de cafea sau de cacao.
Se decoreaza cu frisca si cu fructe proaspete sau confiate.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Prajitura cu gem Prajitura snikers
Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj