Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam am
Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam amestecul intr-o forma de cozonac rotunda presarata cu faina si adaugam fructele maruntite. Dupa ce s-a intarit il intoarcem pe o farfurie de servit.
Alte retete de tort
Tiramisu
Tort de ciocolata
Tort visine
Nu sunt multe de spus, este o reteta simpla, cu aluat fraged cu unt si umplutura de carne si ciuperci. O tarta buna de luat...
Tarta cu ciuperci si carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj