Tort cu fructe caucazian

Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam am

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 dl kefir caucazian
  • 12 g gelatina
  • 10 dkg zahar pudra
  • 10 dkg fructe (piersici
  • capsuni
  • mere
  • pere
  • zmeura)

Mod de preparare

Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam amestecul intr-o forma de cozonac rotunda presarata cu faina si adaugam fructele maruntite. Dupa ce s-a intarit il intoarcem pe o farfurie de servit.
Alte retete de tort

Tiramisu

Tort de ciocolata

Tort visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Nu sunt multe de spus, este o reteta simpla, cu aluat fraged cu unt si umplutura de carne si ciuperci. O tarta buna de luat...

Tarta cu ciuperci si carne de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca