Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la ra
Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la racit. Pentru crema se inmoaie gelatina in apa rece. Branza de vaci se amesteca cu zahar si sucul de portocale rosii si maracuja apoi cu gelatina topita. Se pune deoparte si se bate frisca bine apoi se amesteca cu crema.
Se prepara un jeleu rosu (guss) cu 250 ml suc de maracuja si se amesteca cu crema. Se toarna totul peste blat intr-o forma cu peretii detasabili si se baga la frigider pentru 3 ore.
Se orneaza cu ciocolata alba topita si cocos.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii