Tort cu Maracuja

Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la ra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tort cu Maracuja

Ingrediente

  • 100 gr faina
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 3 lingurite rase praf de copt
  • 75gr zahar
  • 1 vanilie
  • 500gr branza fina de vaci
  • 250 ml frisca
  • 250 ml suc de maracuja
  • 250 ml suc de portocale rosii
  • 12 foi gelatina alba
  • 100gr zahar
  • 1 jeleu rosu
  • inca o data 250 ml suc de maracuja

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la racit. Pentru crema se inmoaie gelatina in apa rece. Branza de vaci se amesteca cu zahar si sucul de portocale rosii si maracuja apoi cu gelatina topita. Se pune deoparte si se bate frisca bine apoi se amesteca cu crema.

Se prepara un jeleu rosu (guss) cu 250 ml suc de maracuja si se amesteca cu crema. Se toarna totul peste blat intr-o forma cu peretii detasabili si se baga la frigider pentru 3 ore.

Se orneaza cu ciocolata alba topita si cocos.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii