Pentru tortul cu marmelada se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune zaharul, mierea, oul, untul, un pachetel de praf de copt si sare.
Pentru tortul cu marmelada se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune zaharul, mierea, oul, untul, un pachetel de praf de copt si sare. Se framanta un aluat, se fac sase foi care se coc in forma de tort. A doua zi se asaza tortul, intinzand marmelada printre foi. Deasupra si imprejur se unge cu marmelada, se presara nuci tocate cu cutitul si putin rumenite intr-o tigaie, pe masina.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase