Tort cu marmelada si nuci

Pentru tortul cu marmelada se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune zaharul, mierea, oul, untul, un pachetel de praf de copt si sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri miere
  • 1 ou
  • 1 lingura unt topit
  • 1 pachet praf de copt
  • un praf de sare
  • 250 g marmelada
  • 100 g nuci.

Mod de preparare

Pentru tortul cu marmelada se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune zaharul, mierea, oul, untul, un pachetel de praf de copt si sare. Se framanta un aluat, se fac sase foi care se coc in forma de tort. A doua zi se asaza tortul, intinzand  marmelada printre foi. Deasupra si imprejur se unge cu marmelada, se presara nuci tocate cu cutitul si putin rumenite intr-o tigaie, pe masina.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca