Tort cu marmelada si nuci

Pentru tortul cu marmelada se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune zaharul, mierea, oul, untul, un pachetel de praf de copt si sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri miere
  • 1 ou
  • 1 lingura unt topit
  • 1 pachet praf de copt
  • un praf de sare
  • 250 g marmelada
  • 100 g nuci.

Mod de preparare

Pentru tortul cu marmelada se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune zaharul, mierea, oul, untul, un pachetel de praf de copt si sare. Se framanta un aluat, se fac sase foi care se coc in forma de tort. A doua zi se asaza tortul, intinzand  marmelada printre foi. Deasupra si imprejur se unge cu marmelada, se presara nuci tocate cu cutitul si putin rumenite intr-o tigaie, pe masina.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...