Amestecul de musli se lasa la inmuiat in apa rece timp de 1 ora. Apoi se adauga galbenusurile de ou si zeama de lamaie. Albusurile de ou s
Amestecul de musli se lasa la inmuiat in apa rece timp de 1 ora. Apoi se adauga galbenusurile de ou si zeama de lamaie. Albusurile de ou si zaharul se bat intr-o spuma consistenta. Spuma se adauga la amestecul de fulgi de cereale. Faina se amesteca bine cu praful de copt si se adauga la amestec. Totul se aseaza intr-o forma de tort cu diametrul de ca. 23-24 cm si se lasa la copt la o temperatura de ca. 170 grade, timp de 45 de minute.
Alte retete recomandate
Tarta capsuni
Tort cu capsuni
E primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura