Tort cu musli

Amestecul de musli se lasa la inmuiat in apa rece timp de 1 ora. Apoi se adauga galbenusurile de ou si zeama de lamaie. Albusurile de ou s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 g amestec de fulgi de cereale
  • 1/8 l de apa
  • 3 galbenusuri de ou
  • coaja rasa de la o jumatate de lamaie
  • 6 albusuri
  • 100 g de zahar
  • 140 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru decorare:
  • suc de la 2 portocale
  • 1/4 l frisca
  • 4 linguri amestec de musli

Mod de preparare

Amestecul de musli se lasa la inmuiat in apa rece timp de 1 ora. Apoi se adauga galbenusurile de ou si zeama de lamaie. Albusurile de ou si zaharul se bat intr-o spuma consistenta. Spuma se adauga la amestecul de fulgi de cereale. Faina se amesteca bine cu praful de copt si se adauga la amestec. Totul se aseaza intr-o forma de tort cu diametrul de ca. 23-24 cm si se lasa la copt la o temperatura de ca. 170 grade, timp de 45 de minute.
Alte retete recomandate

Tarta capsuni

Tort cu capsuni

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...