Amesteca ingredientele pentru blat si coace-l pe spatele unei tavi mari. Cand s-a racit, ia blatul cu grija de pe tava si taie in 3 foi. Fierbe prafu
Amesteca ingredientele pentru blat si coace-l pe spatele unei tavi mari. Cand s-a racit, ia blatul cu grija de pe tava si taie in 3 foi. Fierbe praful de cacao cu zahar si lapte. Ia-l de pe foc, adauga untul si amesteca pana se raceste. Unge cele doua foi de jos cu aceasta crema, iar deasupra pune glazura de lamaie. Prepara prajitura cu cateva zile inainte de servire.
Alte torturi recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii