Pentru blatul tortului cu nuci aveti nevoie de 8 albusuri, 400 g zahar pudra, 5 lingurite cacao, 250 g nuci macinate.
Pentru tortul cu nuci se face un sirop din cateva linguri de apa cu zahar, se parfumeaza cu vanilie sau portocala, se da la o parte si se acopera cu un prosop ud. Se bat albusurile spuma si se amesteca cu compozitia racorita, apoi se da din nou la fiert pe marginea plitei, pana cand se ingroasa si se da la rece. Separat, se bate untul spuma si se amesteca cu cacaoa si cu crema racita, dupa care se umplu foile si se orneaza cu frisca.
Tortul cu nuci se serveste ornat cu frisca.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti