Intr-un ibric se amesteca zaharul si pudra de cacao cu cateva lingurite de lapte. Cand se infierbanta amestecul, se pune ciocolata rupta in bucatele.
Intr-un ibric se amesteca zaharul si pudra de cacao cu cateva lingurite de lapte. Cand se infierbanta amestecul, se pune ciocolata rupta in bucatele. Se amesteca si se da deoparte. Se freaca spuma untul taiat bucatele si se inglobeaza pe rand cate un galbenus. Amestecul de cacao si lapte, caldut, se toarna putin cate putin si se amesteca. Albusurile se bat spuma si se inglobeaza foarte usor in crema de unt. La sfarsit se pun in crema fructe glasate si bucatele de ciocolata. Piscoturile se pun pe un platou si se acopera cu crema.
Se niveleaza crema cu un cutit lung, udat cu apa si se imbraca tortul in frisca. Alte retete de dulciuri:
Tort cu capsuni
Ciocolata de casa
Tiramisu
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa