Tort cu piscoturi

Acest delicios tort din piscoturi se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta de tort mai aveti nevoie de unt, cacao, zahar, oua, esenta de rom, lapte si frisca.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piscoturi
  • 250 gr unt
  • 250 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 gr cacao
  • 1 esenta de rom
  • 1 cana lapte
  • 300 gr frisca

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul, galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Se adauga si esenta de rom. Se unge un vas cu unt, apoi se asaza pe fundul lui piscoturile inmuiate in lapte. Se toarna jumatate din cantitatea de crema, apoi se pun din nou piscoturi si se toarna restul de crema. Se acopera cu piscoturi si se lasa la frigider pana a doua zi. Adoua zi se scoate din frigider si se rastoarna pe un platou, apoi se orneaza cu frisca.


Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Tiramisu
Pasca cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii