Acest delicios tort din piscoturi se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta de tort mai aveti nevoie de unt, cacao, zahar, oua, esenta de rom, lapte si frisca.
Se amesteca untul cu zaharul, galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Se adauga si esenta de rom. Se unge un vas cu unt, apoi se asaza pe fundul lui piscoturile inmuiate in lapte. Se toarna jumatate din cantitatea de crema, apoi se pun din nou piscoturi si se toarna restul de crema. Se acopera cu piscoturi si se lasa la frigider pana a doua zi. Adoua zi se scoate din frigider si se rastoarna pe un platou, apoi se orneaza cu frisca.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Tiramisu
Pasca cu ciocolata
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti