Tort cu piscoturi

Acest delicios tort din piscoturi se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta de tort mai aveti nevoie de unt, cacao, zahar, oua, esenta de rom, lapte si frisca.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piscoturi
  • 250 gr unt
  • 250 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 gr cacao
  • 1 esenta de rom
  • 1 cana lapte
  • 300 gr frisca

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul, galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Se adauga si esenta de rom. Se unge un vas cu unt, apoi se asaza pe fundul lui piscoturile inmuiate in lapte. Se toarna jumatate din cantitatea de crema, apoi se pun din nou piscoturi si se toarna restul de crema. Se acopera cu piscoturi si se lasa la frigider pana a doua zi. Adoua zi se scoate din frigider si se rastoarna pe un platou, apoi se orneaza cu frisca.


Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Tiramisu
Pasca cu ciocolata

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos