Amestecam praful de budinca cu zaharul vanilat, cacao, lapte si rom. Frecam margarina cu zaharul pudra si adaugam la praful de budinca. Captusim o for
Amestecam praful de budinca cu zaharul vanilat, cacao, lapte si rom. Frecam margarina cu zaharul pudra si adaugam la praful de budinca. Captusim o forma lunga de prajituri cu folie, o clatim cu apa rece si turnam crema. Deasupra cremei pozitionam transversal piscoturile lipite, turnam din nou crema, urmeaza un strat de piscoturi si crema din nou. Punem forma la frigider pentru o zi. Inainte de servire rasturnam prajitura pe o tava, indepartam folia, netezim suprafata cu un cutit udat si decoram cu frisca batuta. Prajitura se poate realiza si cu biscuiti. Cand feliem piscoturile par buline albe in crema maro.
Prajiturele cu ciocolata
Alte torturi recomandate
Tort de mere
Diplomat
Tiramisu
Pestele preparat astfel acompaniat de sosul delicios si cu lipia crocanta ...un rasfat de zile mari. Va indemn sa...
Peste sub plapumaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj