Tort cu portocale si piscoturi

Se amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga frisca si fructele glasat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr piscoturi de sampanie
  • 3 oua
  • 2 sticlute cu suc de portocale
  • 10 foi de gelatina
  • 200 gr zahar
  • 500 gr frisca
  • 8 portocale
  • fructe glasate

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga frisca si fructele glasate. Intr-un vas tapetat cu celofan se pun felii de portocale, apoi piscoturi insiropate, un strat de crema, apoi din nou piscoturi, felii de portocale si crema. Ultimul strat va fi din piscoturi. Se adauga celofan deasupra si se pune peste vas o farfurie plata.


Se pune la rece iar a doua zi tortul se rastoarna. Se serveste rece.

Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc

Prajitura snikers

Tort diplomat

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos