Se amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga frisca si fructele glasat
Se amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga frisca si fructele glasate. Intr-un vas tapetat cu celofan se pun felii de portocale, apoi piscoturi insiropate, un strat de crema, apoi din nou piscoturi, felii de portocale si crema. Ultimul strat va fi din piscoturi. Se adauga celofan deasupra si se pune peste vas o farfurie plata.
Se pune la rece iar a doua zi tortul se rastoarna. Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Prajitura snikers
Tort diplomat
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti