Pentru aluat, ouale se amesteca cu zaharul pana se dizolva. Se adauga uleiul si laptele incins, amestecand bine. Se pune faina si bicarbonatul stins.
Pentru aluat, ouale se amesteca cu zaharul pana se dizolva. Se adauga uleiul si laptele incins, amestecand bine. Se pune faina si bicarbonatul stins. Se framanta pana se formeaza un aluat care se intinde cam de 1-2 mm grosime. Se amesteca ricotta cu ouale, crema de vanilie si mandarinele taiate. Foaia de aluat se pune in forma metalica de tarta unsa cu putin ulei si se indeparteaza marginile. Se umple cu compozitia formata si se orneaza cu feliute de portocale. Se introduce in cuptor, la foc mediu, pentru 15-20 de minute. Cand este gata se scoate din cuptor, se lasa la racit si apoi se scoate din forma.
Se serveste ornata cu frisca.
Alte retete:
Cozonac moldovenesc Ciocolata de casa Turta dulce
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii