Tort cu visine

Fierbem laptele cu faina. Amestecam margarina cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il impartim in 2 parti. Intr-

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-5 oua pentru piscoturi (1 maro
  • 1 galben)
  • ½ dl lapte
  • 4 linguri faina
  • 2 cuburi de margarina
  • 30 dkg zahar pudra
  • 5 dkg cafea macinata
  • 1 dl rom
  • Visine

Mod de preparare

Fierbem laptele cu faina. Amestecam margarina cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il impartim in 2 parti. Intr-o parte adaugam cafeaua macinata, romul, iar in crema galbena adaugam visinele. Taiem amandoua piscoturile in 2 foi. Pe foaia maro asezam foaia galbena, ungem cu crema de visine, apoi punem foaia maro, crema si cealalta foaie. Deasupra punem putina crema si razuim ciocolata.
Alte torturi recomandate:

Prajitura cu visine

Prajitura cu crema caramel

Prajitura de casa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gulas de oaie cu fasole boabe

Cam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....

Gulas de oaie cu fasole boabe
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca