Se bat albusurile spuma tare, cu zaharul si sarea. Se adauga apoi zeama de lamaie, faina, miezul de nuca macinat, dupa care se imparte compozitia in
Se bat albusurile spuma tare, cu zaharul si sarea. Se adauga apoi zeama de lamaie, faina, miezul de nuca macinat, dupa care se imparte compozitia in 3-4 foi, care se coc separat. Se prepara crema cu care se vor umple foile: se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, cacaua, romul si o lingura de sirop de zahar ars. Foile umplute se suprapun si se ung deasupra cu crema. Se garniseste tortul cu nuca taiata, dupa preferinte.
Se serveste dupa ce a stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Prajitura cu gem Lapte de pasare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii