Tort de ananas, din piscoturi

Se aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se aranjeaza peste piscotu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piscoturi de sampanie
  • 1 cutie compot de ananas
  • 600 gr frisca

Mod de preparare

Se aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se aranjeaza peste piscoturi. Se pun deasupra un strat de frisca, apoi din nou un strat de piscoturi insiropate, ananas taiat bucatai si frisca la final. Peste frisca, pe marginea tortului se aranjeaza bucatele mici de ananas.


Tortul se tine la frigider, pana a doua zi cand se serveste.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat

Tort de mere si frisca

Tort de mere coapte

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos