Tort de ananas, din piscoturi

Se aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se aranjeaza peste piscotu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piscoturi de sampanie
  • 1 cutie compot de ananas
  • 600 gr frisca

Mod de preparare

Se aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se aranjeaza peste piscoturi. Se pun deasupra un strat de frisca, apoi din nou un strat de piscoturi insiropate, ananas taiat bucatai si frisca la final. Peste frisca, pe marginea tortului se aranjeaza bucatele mici de ananas.


Tortul se tine la frigider, pana a doua zi cand se serveste.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat

Tort de mere si frisca

Tort de mere coapte

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii