Se aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se aranjeaza peste piscotu
Se aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se aranjeaza peste piscoturi. Se pun deasupra un strat de frisca, apoi din nou un strat de piscoturi insiropate, ananas taiat bucatai si frisca la final. Peste frisca, pe marginea tortului se aranjeaza bucatele mici de ananas.
Tortul se tine la frigider, pana a doua zi cand se serveste.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Tort de mere si frisca
Tort de mere coapte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa