Tort de bezea cu banane

Se bat ouale cu zahar dupa gust, pana ce spuma se intareste astfel incat daca intoarceti castronul aceasta nu cade. In tava se pune hartie si peste ea

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • o cutie Finetti medie
  • 3 banane
  • frisca
  • zahar

Mod de preparare

Se bat ouale cu zahar dupa gust, pana ce spuma se intareste astfel incat daca intoarceti castronul aceasta nu cade. In tava se pune hartie si peste ea se intinde uniform spuma. Se baga la cuptor la foc foarte mic si cu usa cuptorului crapata. Blatul de bezea va fi gata in 3 ore. Intoarceti bezeaua si dezlipiti hartia. Ungeti blatul cu finetti sau alta crema de ciocolata in strat subtire si apoi asezati feliile de banana lipite. Peste banane se pune frisca si se orneaza dupa preferinte. Puteti rade ciocolata si scortisoara deasupra pentru un aspect mai placut.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...