Pentru tortul de biscuiti cu crema de vin se freaca intr-o cratita patru linguri de zahar, faina si galbenusurile peste care se toarna laptele clocotit.
Pentru tortul de biscuiti cu crema de vin se freaca intr-o cratita patru linguri de zahar, faina si galbenusurile peste care se toarna laptele clocotit. Se pune pe foc, se amesteca si cand incepe crema sa se ingroase, se adauga 1/2 pahar cu vin. Se pun intr-un castron biscuitii rupti in bucati mici. Deasupra se toarna crema de vin fierbinte. Se da la rece. A doua zi se asaza compozitia pe o farfurie rotunda, in forma de tort, sau dreptunghiulara. Se bat albusurile spuma cu patru linguri de zahar si marmelada si se acopera tortul complet cu aceasta spuma. Se serveste.
O prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...
Reteta de prajitura RaffaelloIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.