Din ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand galben
Din ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, cacaua, romul si zaharul vanilat. Se insiropeaza blatul taiat in doua. Se unge primul strat de crema, apoi se asaza blatul si se unge si acesta cu crema. Se opreste putina crema pentru ornat. Ornarea se face cu un cornet si se garniseste apoi cu fructe confiate sau din dulceata.
Se serveste dupa ce a stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Prajitura snikers Prajitura cu gem
Va prezint o reteta de prajitura de post, cu mere! Este o prajitura frageda si gustoasa! Ca si ingrediente, sunt necesare:...
Reteta de prajitura de post cu mereIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa