Tort de cafea

Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se t

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat de tort
  • 100 gr zahar pudra
  • 350 gr marscapone
  • 50 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 2 cesti de cafea
  • ½ pahar de lichior de cafea

Mod de preparare

Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se taie blatul in trei discuri. Se pune lichiorul de cafea si se amesteca cu zaharul si jumatate de pahar de apa. Cu siropul iesit se insiropeaza blatul, se pune crema de marscapone, se pune al doilea strat tot cu crema de marscapone si al treilea strat, dupa care se orneaza cu crema de unt.

Pofta buna!
Se serveste dupa 12 ore de stat la rece

Alte retete dulciuri

Prajitura cu mere

Tort cu mere

Tort Dobos

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa