Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se t
Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu cealalta ceasca de cafea. Se taie blatul in trei discuri. Se pune lichiorul de cafea si se amesteca cu zaharul si jumatate de pahar de apa. Cu siropul iesit se insiropeaza blatul, se pune crema de marscapone, se pune al doilea strat tot cu crema de marscapone si al treilea strat, dupa care se orneaza cu crema de unt.
Pofta buna!
Se serveste dupa 12 ore de stat la rece
Alte retete dulciuri
Prajitura cu mere
Tort cu mere
Tort Dobos
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa