Tort de capsuni

Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 fe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piscot rotund (taiat in 3 felii)
  • 250 gr
  • 85 gr pudra
  • 1 plic vanilat
  • Sucul de la o jumatate de lamaie
  • 500 ml frisca racita
  • 1 plic de gelatina
  • Pentru decor:
  • proaspete
  • Piscoturi

Mod de preparare

Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 felii de piscot rotund si punem din nou la rece, in frigider. Decoram dupa preferinte.
Alte dulciuri retete recomandate

Prajitura cu visine

Dulceata de capsuni

Prajitura cu caise

Compot de caise

Gem de caise

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca