Spalam capsunile, indepartam frunzele si le scurgem. Punem deoparte 4-5 bucati pentru decor. Amestecam bine smantana si zaharul vanilat. Dizolvam gela
Spalam capsunile, indepartam frunzele si le scurgem. Punem deoparte 4-5 bucati pentru decor. Amestecam bine smantana si zaharul vanilat. Dizolvam gelatina conform instructiunilor, o lasam putin la rece, apoi o adaugam la smantana. Lasam la rece pana se intareste. Asezam intr-o forma de tort de 20 de cm in diametru 2 straturi de piscoturi (le rupem in 2 sau 4). Stropim piscoturile cu sucul de mere amestecat cu romul si asezam capsunile (taiem in jumatate 6 capsuni mari). Turnam restul de crema in mijlocul tortului. Intindem crema si decoram cu capsuni. Punem la frigider 3 ore. Decoram cu fulgi de ciocolata, frisca si restul capsunilor puse deoparte. Se consuma imediat.
Alte torturi si prajituri
Tort visine
Tort mere
Tort tiramisu
Diplomat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa