Blatul Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina si albusurile
Blatul
Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina si albusurile spuma. Se coace compozitia in forma unsa. Cand este rece
se taie un capac subtire din blat si cu o lingura se scoate miezul dinauntru. Tot ceea ce s-a scos din blat se faramiteaza cu furculita si se amesteca cu jumatate din crema cu care se umple tortul.
Crema.
Untul se freaca spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, se adauga ciocolata rasa topita in lapte, cafeaua si romul.
In loc de cafea se poate folosi cicoare care este mai aromata.
Compozitia se amesteca cu miezul din blat, dupa care
se umple cu ea golul din blat. Se pune capacul deasupra si se imbraca tortul cu restul de crema. Se poate umple golul si cu frisca in loc de crema. Se garniseste desupra cu frisca.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii