Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma. Se coace compozitia
Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma.
Se coace compozitia in forma unsa.
Crema. Castanele fierte curatate si date prin sita se amesteca cu zaharul pisat pudra, laptele si untul.
Se umple blatul cu crema, dupa care se glaseaza tortul cu zahar ars.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de ciocolata
Tort cu mere si crema de zahar ars
Nu sunt fan carne de vita, dar azi mi-au picat ochii pe niste rasoale, aratau tare bine si mi-am zis ca nu-i rau sa...
Rasol de vita cu legume la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj