Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma. Se coace compozitia
Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma.
Se coace compozitia in forma unsa.
Crema. Castanele fierte curatate si date prin sita se amesteca cu zaharul pisat pudra, laptele si untul.
Se umple blatul cu crema, dupa care se glaseaza tortul cu zahar ars.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de ciocolata
Tort cu mere si crema de zahar ars
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii