Tort de ciocolata

Taie in doua blatul de tort. Unge foaia de jos cu gem (alege un gem acrisor – cum ar fi cea de prune, cocaze, jeleu de soc), dupa care unge cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat de tort din 8 oua
  • ½ l frisca vegetala Hullala
  • ½ l alta frisca
  • 200-300 g ciocolata menaj
  • ¼ l lapte
  • 1 pachet budinca de ciocolata

Mod de preparare

Taie in doua blatul de tort. Unge foaia de jos cu gem (alege un gem acrisor – cum ar fi cea de prune, cocaze, jeleu de soc), dupa care unge cu budinca, pune frisca batuta, cealalta foaie de tort, unge cu gem de caise fiert, acopera tortul cu ciocolata de menaj. Lasa sa se intareasca ciocolata, dupa care decoreaza cu frisca, frunza de menta, pune de jur imprejur frunze de menta unse cu ciocolata si presara cu zahar pudra.

Mod de servire: Cand servesti tortul, aseaza o felie pe farfurie, presara cu zahar pudra din belsug (poti presara zaharul pudra si pe farfurie), formeaza un trandafir din frisca pe farfurie, in care aseaza o frunza de menta.
Alte torturi recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa