Taie in doua blatul de tort. Unge foaia de jos cu gem (alege un gem acrisor – cum ar fi cea de prune, cocaze, jeleu de soc), dupa care unge cu
Taie in doua blatul de tort. Unge foaia de jos cu gem (alege un gem acrisor – cum ar fi cea de prune, cocaze, jeleu de soc), dupa care unge cu budinca, pune frisca batuta, cealalta foaie de tort, unge cu gem de caise fiert, acopera tortul cu ciocolata de menaj. Lasa sa se intareasca ciocolata, dupa care decoreaza cu frisca, frunza de menta, pune de jur imprejur frunze de menta unse cu ciocolata si presara cu zahar pudra.
Mod de servire: Cand servesti tortul, aseaza o felie pe farfurie, presara cu zahar pudra din belsug (poti presara zaharul pudra si pe farfurie), formeaza un trandafir din frisca pe farfurie, in care aseaza o frunza de menta.
Alte torturi recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa