Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata, romul, faina si albusurile
Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata, romul, faina si albusurile batute spuma, zaharul vanilat si scortisoara. Se imparte compozitia in doua si se coc doua blaturi. In mijloc se umple cu crema si se garniseste cu bucatele de ananas.
Se serveste ornat cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri delicioase
Cozonac moldovenesc
Prajitura snikers
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii