Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata, romul, faina si albusurile
Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata, romul, faina si albusurile batute spuma, zaharul vanilat si scortisoara. Se imparte compozitia in doua si se coc doua blaturi. In mijloc se umple cu crema si se garniseste cu bucatele de ananas.
Se serveste ornat cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri delicioase
Cozonac moldovenesc
Prajitura snikers
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti