Tort de ciocolata

Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata, romul, faina si albusurile

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 100 gr ciocolata
  • 100 gr migdale sau nuca
  • 50 gr faina
  • 2 oua
  • 1 varf de cutit portocala zaharisita
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 1 paharel rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • ananas
  • frisca

Mod de preparare

Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata, romul, faina si albusurile batute spuma, zaharul vanilat si scortisoara. Se imparte compozitia in doua si se coc doua blaturi. In mijloc se umple cu crema si se garniseste cu bucatele de ananas.


Se serveste ornat cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Prajituri delicioase

Cozonac moldovenesc

Prajitura snikers

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca