Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, untul si ciocolata rasa. Se includ apoi coaja si zeama de lamaie, pesmetul, romul si
Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, untul si ciocolata rasa. Se includ apoi coaja si zeama de lamaie, pesmetul, romul si albusurile spuma. Compozitia se coace in forma de tort.
Pentru crema, Ouale cu zaharul se ingroasa pe foc, apoi se amesteca cu untul spuma. La urma se adauga ciocolata topita si zaharul vanilat.
Se umple tortul cu aceasta crema, iar deasupra se orneaza cu glazura de ciocolata sau frisca.
Pentru glazura, se rupe ciocolata in bucati si se pune la foc moale cu cateva picaturi de apa si zahar.
Se amesteca pana se face ca o pasta.
Glazura calda se toarna peste blatul rece.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu mere si gris
Clatite cu mere si nuci
Prajitura cu rom si visine
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj