Tort de ciocolata cu frisca

Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald. Se adauga apoi migdalele bine pisate si ames

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 12 oua
  • 250 gr zahar pisat
  • 3 batoane ciocolata
  • 250 gr migdale cu coji
  • 50 ml rom
  • Ingredienta glazura:
  • 250 gr frisca
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald.

Se adauga apoi migdalele bine pisate si amestecate. Albusurile se bat spuma si se adauga la compozitie, urmate de rom.

Se toarna compozitia in forma tapetata si se coace la cuptor.
Se orneaza tortul cu frisca si ciocolata rasa.

Alte torturi gasiti aici:

Tort cu mere coapte

Tort tiramisu

Tort cu visine Padurea Neagra

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...