Tort de ciocolata cu frisca

Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald. Se adauga apoi migdalele bine pisate si ames

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 12 oua
  • 250 gr zahar pisat
  • 3 batoane ciocolata
  • 250 gr migdale cu coji
  • 50 ml rom
  • Ingredienta glazura:
  • 250 gr frisca
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald.

Se adauga apoi migdalele bine pisate si amestecate. Albusurile se bat spuma si se adauga la compozitie, urmate de rom.

Se toarna compozitia in forma tapetata si se coace la cuptor.
Se orneaza tortul cu frisca si ciocolata rasa.

Alte torturi gasiti aici:

Tort cu mere coapte

Tort tiramisu

Tort cu visine Padurea Neagra

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa