Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald. Se adauga apoi migdalele bine pisate si ames
Galbenusurile se freaca bine cu cate o lingura de zahar, dupa care se adauga ciocolata inmuiata la cald.
Se adauga apoi migdalele bine pisate si amestecate. Albusurile se bat spuma si se adauga la compozitie, urmate de rom.
Se toarna compozitia in forma tapetata si se coace la cuptor.
Se orneaza tortul cu frisca si ciocolata rasa.
Alte torturi gasiti aici:
Tort cu mere coapte
Tort tiramisu
Tort cu visine Padurea Neagra
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa