Tort de ciocolata cu nuci

Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma. Se coace blatul si se taie in

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul- 10 oua
  • 250 g zahar
  • 250 g ciocolata
  • 100 g nuci macinate
  • Crema - 2 galbenusuri
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ciocolala rasa
  • 250 g frisca
  • Glazura - crema de frisca si ciocolata

Mod de preparare

Blatul.

Se freaca galbenusurile cu zaharul.

Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma.

Se coace blatul si se taie in doua. Se pot coace si doua

foi separat.

Se umplu cu crema de frisca si se acopera cu aceeasi crema.

Crema.

Se freaca galbenusurile cu zaharul, ciocolata si apoi foarte usor cu frisca batuta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...