Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine. Se desparte compozi
Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine.
Se desparte compozitia. Se retine 1/3 pentru
crema.
Cu restul aluatului se amesteca nucile, faina, pesmetul si albusurile spuma. Se coace foarte putin.
In partea de compozitie retinuta pentru crema se adauga rom. Cu aceasta se acopera blatul.
Deasupra se presara ciocolata barot sau nuci prajite.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Dulceata si sirop de capsuni
Dulceata de zmeura
Prajitura cu crema ciocolata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa