Se freaca 6 galbenusuri cu zaharul si jumatate baton vanilie, bine, pana se face ca o crema. Se adauga ciocolata rasa, migdale curatate si trecute pri
Se freaca 6 galbenusuri cu zaharul si jumatate baton vanilie, bine, pana se face ca o crema. Se adauga ciocolata rasa, migdale curatate si trecute prin masina, pesmet fin, si la urma cele 6 albusuri batute spuma. Se coace cam o ora la cuptor, in forma bine unsa cu unt si presarata cu faina. Cand e gata, se taie in doua, se umple cu crema de ciocolata, deasupra se glaseaza cu ciocolata, iar imprejur se pun migdale curatate, preajite si putin sfaramate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa