Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma. Se coace blatul si se taie
Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma.
Se coace blatul si se taie in doua. Se pot coace si doua foi separat.
Se umplu si se acopera cu crema de frisca.
Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul, ciocolata si apoi foarte usor cu frisca batuta.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Tarta cu mere si crema de vanilie
Rulada cu mere de post
Desert din mere cu sos de oua
Parca n-am mai facut de mult ceva super ciocolatos :))
Desert prajitura cu ciocolata si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj