Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele. Se adauga migd
Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra.
Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele.
Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele. Se amesteca compozitia cu aluatul si se coace incet la foc potrivit.
Blatul racit se garniseste cu fructe fierte in sirop.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu mere si gris
Prajitura cu visine si ciocolata
Prajitura cu capsuni
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii