Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca cu coacazele. Se adauga
Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca cu coacazele. Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele.
Compozitia se amesteca cu aluatul si se coace incet in cuptor potrivit.
Tortul se orneaza cu fructe fierte in sirop puse peste gelatina preparata din zeama rezultata de la fierberea fructelor amestecata cu gelatina topita.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de dulciuri:
Fantana cascada de ciocolata
Prajitura cu nuci umplute
Prajitura cu mere si doua blaturi buna si foarte pufoasa
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii