Punem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute, pana se ingroasa. Sa avem
Punem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute, pana se ingroasa. Sa avem grija san u se arda pe fundul craticioarei. Daca s-a racit putin, adaugam zeama de lamaie si zaharul, apoi lasam sa se raceasca complet. Spalam piersicile, indepartam coaja si samburii, le taiem bucatele, le maruntim in blender, cu 1 dl de apa, pana obtinem o pasta groasa, apoi le turnam in zeama de gelatina. Captusim o tava in forma de tort sau o cratita cu folie, apoi turnam jeleul, pe care il tinem in frigider cel putin 1 zi.
Alte retete dulciuri recomandate:
Tort cu mere coapte
Prajitura cu visine
Dulceata visine
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa