Se unge forma cu unt si se presara cu faina. Se freaca galbenusurile timp de 1/2 ora cu zaharul pana se fac mici basici. Se adauga nucile macinate,
Se unge forma cu unt si se presara cu faina. Se freaca galbenusurile timp de 1/2 ora cu zaharul pana se fac mici basici.
Se adauga nucile macinate, merele acrisoare curatate si date pe razatoare, pesmetul stropit cu rom si albusurile bine batute spuma.
Se toarna compozitia in forma si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se taie blatul in doua si se umple cu marmelada.
Se acopera cu glazura de rom, preparata la rece sau la cald, din zahar pudra si rom.
Pofta buna!
Alte retete de tort recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa