Batem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor. Se insiropeaza si apoi se taie
Batem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor.
Se insiropeaza si apoi se taie blatul in trei si se umple.
Siropului fiert bine si legat, i se adauga zeama portocalelor.
Tortul se glaseaza cu serbet de portocale. intre blaturi se adauga marmelada de portocale, migdale taiate si crema. (untul frecat cu zaharul in care s-a pus zeama de portocale, coaja de portocala fiarta in zahar, bine maruntita, si diferite fructe zaharisite, daca avem)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa