Batem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor. Se insiropeaza si apoi se taie
Batem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor.
Se insiropeaza si apoi se taie blatul in trei si se umple.
Siropului fiert bine si legat, i se adauga zeama portocalelor.
Tortul se glaseaza cu serbet de portocale. intre blaturi se adauga marmelada de portocale, migdale taiate si crema. (untul frecat cu zaharul in care s-a pus zeama de portocale, coaja de portocala fiarta in zahar, bine maruntita, si diferite fructe zaharisite, daca avem)
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii