Se amesteca zaharul, zeama portocalelor, galbenusurile, coaja rasa de portocale, migdalele curatate si macinate, albusurile spuma. Se toarna compozi
Se amesteca zaharul, zeama portocalelor, galbenusurile, coaja rasa de portocale, migdalele curatate si macinate, albusurile spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma de tort tapetata si se coace la foc potrivit. Rece se glaseaza cu serbet de portocale.
Se orneaza cu bucati de portocale colorate in roz: la mijlocul tortului se pune o portocala cu feliujele despicate, iar la margine se pune cate o felie de portocala.
La mijloc si pe fiecare bucata roz se pune cate o cireasa zaharisita, iar in mijlocul acesteia se pune o stafida.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate
Pentru un pranz rapid si gustos, este o reteta care merita incercata!
Piept de pui cu mozzarella, la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura