Curatam morcovii, ii spalam si ii razuim. Spalam lamaia, ii razuim coaja si o stoarcem. Separam ouale. Batem spuma albusurile cu 2 linguri de zeama de
Curatam morcovii, ii spalam si ii razuim. Spalam lamaia, ii razuim coaja si o stoarcem. Separam ouale. Batem spuma albusurile cu 2 linguri de zeama de lamaie. Adaugam zaharul si coaja de lamaie. Incorporam cu grija galbenusurile, faina, intaritorul, praful de copt si alunele macinate. Presam zeama din morocovi si ii adaugam la amestec. Incalzim cuptorul si intindem aluatul intr-o forma de tort unsa cu unt. Coacem aluatul 45 de minute. Amestecam zaharul pudra cu zeama de lamaie ramasa, adaugam zeama de morcovi si turnam crema obtinuta deasupra tortului. Pentru décor pregatim forme dintr-un amestec de 10 dk
Alte dulciuri recomandate:
Tiramisu
Diplomat
Tarta cu visine
Prajitura cu visine
Clatite pufoase reteta Ia sa vedeti voi ce-am mai mesterit eu impreuna cu Breville Panini Maker 😉 Niste clatite pufoase...
Clatite pufoase reteta cu afineIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa