Curatam morcovii, ii spalam si ii razuim. Spalam lamaia, ii razuim coaja si o stoarcem. Separam ouale. Batem spuma albusurile cu 2 linguri de zeama de
Curatam morcovii, ii spalam si ii razuim. Spalam lamaia, ii razuim coaja si o stoarcem. Separam ouale. Batem spuma albusurile cu 2 linguri de zeama de lamaie. Adaugam zaharul si coaja de lamaie. Incorporam cu grija galbenusurile, faina, intaritorul, praful de copt si alunele macinate. Presam zeama din morocovi si ii adaugam la amestec. Incalzim cuptorul si intindem aluatul intr-o forma de tort unsa cu unt. Coacem aluatul 45 de minute. Amestecam zaharul pudra cu zeama de lamaie ramasa, adaugam zeama de morcovi si turnam crema obtinuta deasupra tortului. Pentru décor pregatim forme dintr-un amestec de 10 dk
Alte dulciuri recomandate:
Tiramisu
Diplomat
Tarta cu visine
Prajitura cu visine
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa