Tort de napolitane

Se amesteca bine mierea cu untul. Se prajesc nucile si se macina marunt. Se inmoaie ciocolata si se adauga la compozitie, impreuna cu nucile, marmelad

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. miere
  • 200 gr. unt
  • 80 gr. ciocolata
  • 120 gr. nuci
  • 1/2 plic de zahar vanilat
  • 1 lingura de marmelada de coacaze
  • 1 pachet foi de napolitan

Mod de preparare

Se amesteca bine mierea cu untul. Se prajesc nucile si se macina marunt. Se inmoaie ciocolata si se adauga la compozitie, impreuna cu nucile, marmelada si zaharul vanilat. Se bate bine compozitia, pina se omogenizeaza, si se umplu foile de napolitane. Se preseaza tortul cu o greutate si sel lasa sa stea la rece, pina ce se intareste bine umplutura. Se toarna deasupra o glazura de cacao din 100 gr. zahar pudra cernut bine, 1 albus, 20 gr. cacao Se decoreaza cu fructe.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de spanac cu ochiuri

Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...

Tocanita de spanac cu ochiuri
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa